Pretecho

Een echo op verzoek wordt gezien als een pretecho. Deze vindt plaats op een ander moment dan de medische echo’s en kun je bij een externe praktijk laten uitvoeren. Om je ongeboren kindje te zien, om te weten of het een jongetje of een meisje is of omdat je graag meer mensen bij de echo wilt, oma’s en en opa’s bijvoorbeeld.

Echo geslachtsbepaling
Vanaf 15 – 16 weken zwangerschap kun je deze echo laten maken. We proberen dan het geslacht van de baby te bepalen en je krijgt foto’s en filmpjes op een USB-stick mee. Mocht het niet lukken om het geslacht te zien, dan kun je gratis op een ander moment terug komen.

Kosten € 45,-.

Uitgebreide echo
Deze echo duurt 30 minuten en kun je laten uitvoeren vanaf 22 weken. Met deze echo krijg je een volledig beeld van je kindje omdat het kindje alweer wat groter is. Deze echo is leuk als je bijvoorbeeld meerdere mensen wilt meenemen om naar de baby te kijken. Je krijgt na de echo een aantal uitgeprinte foto’s mee en alles foto’s op een USB-stick.

Kosten: € 67,50.

3D/4D echo
Deze echo duurt 30 minuten en kun je laten uitvoeren tussen de 24 en 29 weken. Met deze echo krijg je een volledig beeld vanuit allerlei hoeken van je kindje. Deze echo is leuk als je bijvoorbeeld meerdere mensen wilt meenemen om naar de baby te kijken. Je krijgt na de echo alle foto’s en filmpjes in kleur en zwart-wit mee op een USB-stick.

Kosten: €100.

Stadspraktijk Verloskundigen Groningen is ook actief op Facebook.